Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye geçmek, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı getirmek yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kadar olur.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı haza sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü dokumada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın baplarının emniyet sertifikaları da ederını etkileyen bir faktördür. Kapılar, EN yahut UL kabil standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara mevla olmalıdır.

Bunun derunin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde yangın kapısı montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve tütünın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı darya kapanmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Yangın Merdiveni Kapısı Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının makul standartlara ve yönetmeliklere isabetli olup olmadığını yakalamak için etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Yangın Kapısı Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden dışarıya sahih açılmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Kısım örgüsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat epey fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Mafevkda makam düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size haber verecektir.

Report this wiki page